Share Your Skills

Bedrijfsbezoek en gratis oriëntatietrainingen voor migranten en vluchtelingen uit Nijmegen

Het project Share Your Skills is op 31-10-2023 afgelopen. Lees hier ons eindverslag van ons project Share Your Skills.

Share Your Skills is een project van Solid Road dat oriëntatietrainingen biedt aan migranten en vluchtelingen in Nijmegen en omgeving. Centraal in in de oriëntatietrainingen staat het bedrijfsbezoek waarbij je op de werkvloer van een bedrijf kennis maakt met de inhoud van het werk. Daarnaast bestaan de oriëntatietrainingen uit 2 workshops. In deze workshops vertellen professionals over hun werk en werkervaringen. Je kan persoonlijk vragen stellen aan de professionals en individuele begeleiding krijgen bij het schrijven van een sollicitatiebrief en het maken van een cv. Tijdens de workshops krijg je ook sollicitatietips.

Ben jij een migrant of vluchteling en wil jij je oriënteren op een baan in de logistiek, verpleegkunde of horeca?

Dan zijn de oriëntatietrainingen misschien iets voor jou.
Je kan meedoen aan onze oriëntatietrainingen als je Nederlands spreekt op minimaal A1 niveau en als je bereid bent alle onderdelen van de training te volgen (bedrijfsbezoek en 2 workshops).

De workshops vinden plaats in het kantoor van Solid Road, Bisschop Hamerstraat 11, 6511 NA (links naast de Rabobank).

Meer informatie en aanmelden

Share Your Skills is een project van Stichting Solid Road en helpt vluchtelingen en migranten bij hun oriëntatie in Nederland. Share Your Skills wordt gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie.